OPTIMIZARE SEO PENTRU MOTOARE DE CAUTARE

Servicii Optimizare SEO

Cu o optimizare SEO eficienta website-ul dvs poate ajunge in prima pagina a rezultatelor Google. Asta este ceea ce urmariti. Vreti sa generati un trafic mai mare pe site-ul dvs si sa atrageti mai multi clienti, pentru a va putea pozitiona business-ul inaintea competitiei?

O campanie de optimizare SEO a continutului digital asigura o vizibilitate mai buna in paginile motoarelor de cautare precum Google sau Bing si poate genera un numar mai mare de clienti, deoarece cuvintele cheie ale afacerii dvs sunt optimizate atat pentru utilizatorul final cat si pentru web.

O campanie reusita SEO va ajuta sa cresteti numarul de clienti si de vizitatori si va poate pune in fata competitiei, generand un numar mai mare de vanzari sau o vizibilitate sporita a site-ului dvs.

Aparitia site-ului dvs in prima pagina a motoarelor de cautare garanteaza o afacere de succes. Acest lucru nu se obtine usor si necesita timp.

De ce este atat de importanta optimizarea SEO? Pentru simplul motiv ca orice afacere online se bazeaza pe actiunea incipienta a oricarui utilizator ce cauta un produs sau serviciu: procesul de cautare.

Ce inseamna procesul de cautare?

Peste 90% din experienta online pe care o are un utilizator atunci cand foloseste internetul incepe cu un motor de cautare, iar in Romania Google este liderul suprem al cautarilor online. Atunci cand doriti un produs sau un serviciu apelati la serviciile Google, deci folositi un motor de cautare pentru a gasi ceea ce va intereseaza.

Dar sa luam un exemplu concret. De cate ori vi s-a intamplat ca atunci cand cautati un produs sau serviciu utilizand motoarele de cautare sa vreti sa vezi rezultatele afisate in pagina 2 sau 3? Rar, extrem de rar sau deloc?

Statistica spune ca 95% din utilizatori se opresc din cautari dupa afisarea primei pagini, rezultatele care apar in paginile urmatoare fiind ignorate. Acum sa transpunem totul intr-un scenariu de business. Daca aveti un afacere ce se bazeaza pe atragerea clientilor online, cum transmiteti mesajul dvs daca nu existati in indexul Google sau website-ul dvs apare pe pagina 99? Cu o singura metoda. Optimizarea SEO a site-ului dvs.

Optimizare SEO in Bucuresti - AT-IT! Web Design

Cum va putem ajuta cu optimizarea SEO?

Z

Stabilim impreuna obiectivele SEO

Z

Alegem cuvintele cheie potrivite pentru afacerea dvs

Z

Optimizam structura continutului digital

Z

Imbunatatim experienta generala a utilizatorilor

Z

Analizam structura si categoriile produselor existente in site

Z

Imbunatatim viteza de incarcare a site-ului

Z

Ne adresam publicului tinta pentru afacerea dvs

Z

Masuram si comparam rezultatele obtinute

Z

Raport lunar cu situatia curenta

Doriti sa lucram impreuna la optimizarea SEO a site-ului dvs?

Construim impreuna prezenta dvs online.