CREARE MAGAZIN ONLINE

Servicii creare magazin online pentru afaceri mici si medii

Aveti nevoie de un magazin online pentru a vinde produse si servicii? Crearea unui magazin online de tip e-commerce va ajuta sa vindeti produsele si serviciile in mediul online, la o fractiune de pret comparativ cu un magazin real intr-un spatiu comercial.

Atunci cand magazinul online este atractiv din punct de vedere al design-ului si transmite mesajul dorit cumparatorului, va ajuta sa convertiti traficul generat in vanzari.

Modul in care produsele si serviciile dvs sunt prezentate si optimizarea eficienta a magazinului online pot imbunatati considerabil numarul de vizite si comenzile catre companie.

Daca va doriti sa incepeti o activitate de vanzari produse sau servicii online, va putem ajuta cu crearea magazinului online oferind un design personalizat si responsiv, adaptabil la mobile si tablete cu panou de administrare intuitiv.

In plus, in functie de necesitatile si tipul de afacere pe care o conduceti, il putem customiza dupa preferinte si nevoi cu toate functiile necesare pentru a putea oferi servicii si produse de calitate clientilor dvs. Odata creat, magazinul online poate fi usor intretinut de dvs sau echipa dvs datorita panoului de administrare intuitiv.

Doriti ajutor pentru a va gestiona afacerea online?

Daca sunteti foarte ocupat cu gestionarea afacerii in viata de zi cu zi si nu aveti timp sa va ocupati de magazinul online, va putem oferi suport si asistenta tehnica si va putem ajuta sa imbunatatiti numarul de comenzi si traficul generat.

Daca aveti nevoie de asistenta tehnica, va putem asista cu un pachet personalizat de mentenanta al site-ului, permitandu-va astfel sa va concentrati pe ceea ce este important: afacerea dvs online.

Ce veti primi?

Z

Design unic, personalizat pe afacerea dvs

Z

Panou de administrare in limba romana

Z

Optimizare structura SEO

Z

Documentatie administrare

Z

Raport comenzi, retur, comparatii produse

Z

Suport Social Media

Z

Statistici trafic, utilizatori inregistrati

Z

Asistenta si suport

Z

Customizare in functie de nevoi si preferinte

Doriti sa lucram impreuna la crearea magazinul dvs online?

Construim impreuna prezenta dvs online.